Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Fonts do not load when developing locally

New Here ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm using two Adobe fonts on my live website and they load fine. However, they do not display when developing locally. According to what I'm finding, this is an old issue but you no longer need to add localhost to your website domains since you no longer specify your website domain in Adobe Fonts. How can I get these fonts to show locally? They are installed on my machine as well. I'm using macOS.

 

Also, is it best practice to wrap the font name in double quotes or no quotes at all? I have seen Adobe specify both ways.

Screen Shot 2021-10-14 at 8.16.46 AM.pngScreen Shot 2021-10-14 at 8.17.26 AM.png

TOPICS
Font rendering, Missing font, Offline font

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 11, 2021 Nov 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi seantaylor_,

 

We are sorry for the delay in response. We would like to know if you are still experiencing the issue or you're able to resolve the issue.

 

Please feel free to update the discussion if you need further assistance from us.

 

We would be happy to help.

 

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines