Highlighted

Roboto font character display bug

New Here ,
Jun 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I have found bug on Roboto web font. When I have text Pokiaľ it shows up as Pokià - character ľ disappears and turns into à. Any solution?

Language subsetting: Czech, German, Vietnamese.

Thanks

Note that the Roboto font family is actually a Google font redistributed by Adobe Fonts. You might want to see if the version directly from Google Fonts has the same issue. If so, it will be up to those in charge of Google Fonts to get the problem resolved.

          - Dov

Views

558

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Roboto font character display bug

New Here ,
Jun 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I have found bug on Roboto web font. When I have text Pokiaľ it shows up as Pokià - character ľ disappears and turns into à. Any solution?

Language subsetting: Czech, German, Vietnamese.

Thanks

Note that the Roboto font family is actually a Google font redistributed by Adobe Fonts. You might want to see if the version directly from Google Fonts has the same issue. If so, it will be up to those in charge of Google Fonts to get the problem resolved.

          - Dov

Views

559

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 26, 2019 0
Adobe Employee ,
Jun 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

This definitely isn't something we have seen before, and thank you for reporting it. I will make sure that the feedback is forwarded to the related team. Bear with me while I lead you through the initial troubleshooting steps.

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 26, 2019 0
New Here ,
Jul 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Any solution? Will be this bug fixed? Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 01, 2019 0
Adobe Employee ,
Jul 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Note that the Roboto font family is actually a Google font redistributed by Adobe Fonts. You might want to see if the version directly from Google Fonts has the same issue. If so, it will be up to those in charge of Google Fonts to get the problem resolved.

          - Dov

- Dov Isaacs, Principal Scientist, Adobe

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 01, 2019 1
Adobe Employee ,
Jul 10, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

In addition to what Dov said. I would also like to confirm if you have checked for this setting Edit project>and then select all Characters, instead of Default. Please see the screenshot below:

Character_2.png

Please let us know if that helps.

Thanks,

Harshika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 10, 2019 0