adobe green

New Here ,
Mar 04, 2022 Mar 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi currently I'm facing random green frame issues on my Adobe Media encoder v14. 2 and I can't find any fix/answer anywhere.

The problem started after I imported effects or graphics inside the project. It was fine when I do a preview in Premiere after the editing and issues that happened once encoded by AME.

If I do rendering in premiere and save local as MXF. Then reimport to premiere, after that export to AME means no issues.

I already formatted my MAC and reinstalled adobe but the problem still persists.

 

The green flickers affect my daily operation and please assist to solve this issue

 

https://www.dropbox.com/s/ogcf4wwqu0hl64r/ND_040322_STLPLAYINREPUB.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/29jzogj0n2f5qsj/040322_GREEN%20GLITCH.mp4?dl=0  

TOPICS
Export or render

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 05, 2022 Mar 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi rames_astro,

 

Sorry to hear about this. Is it happening while exporting in any specific format? Also, have you tried switching the Renderer to Mercury Playback Engine Software Only & checked if it's exporting properly?

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines