Big Problem while startup with unknown plugin

Community Beginner ,
May 11, 2021 May 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

can you help me: AME and Premiere does not start and interrupt while loading a plugin named: "E2D6B418-2CF4-4F1A-A770-4F0FE2315564.pl" (also see screenshot)

 

I think, that this is a ".plugin", but i can not identify it. Deleting all plugins does not help.

 

Do you know what to do??

 

Thank you so much,

 

Roland.

TOPICS
Crash , Freeze or hang

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , May 11, 2021 May 11, 2021
i found the log-file, and in there i was able to identify the plugin. deleted it, now it works.

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
May 11, 2021 May 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

sorry, i forgot:

mac os 10.14.5

AME and premiere newest versions, bus the same problem is on the older versions, too.

i did not installed any new plugin.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 11, 2021 May 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

i found the log-file, and in there i was able to identify the plugin. deleted it, now it works.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines