Media Encoder 2020 crashes when starting a queue

Community Beginner ,
Nov 13, 2019 Nov 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I upgraded to PP and AME 2020. Now I can't run anything through a queue.  AME just crashes as soon as I hit the start button.  It still works fine to create a batch of proxies out of Premiere with "Creat Proxies."

 

I have reinstalled and deleted various files in

Documents > Adobe > Adobe Media Encoder

 

I can't work without the ability to run a queue.

 

TOPICS
Crash , Error or problem , Export or render , Freeze or hang

Views

981

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 14, 2019 Nov 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This is happening on both my 2013 Mac Pro and 2018 Macbook Pro.  They are running High Sierra 10.13.6

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 15, 2019 Nov 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I upgraded to OS Catalina on the MBP and Media Encoder seems to work correctly.  But now lots of my old software won't work.  Thanks again, Adobe.  How about properly bug checking your new software before releasing it?  Stuff like this happens every time.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines