• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Media Encoder 2023 stops rendering H.264

New Here ,
Mar 21, 2023 Mar 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

When I render videos from AE (H-264), Media Encoder stops working. 

 

I reset my computer and redownloaded AE + ME because I thought it was a storage / RAM issue but it's still not working. 

TOPICS
Crash , Performance

Views

284

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 27, 2023 Mar 27, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Can you please be more specific? When you say it stops working, what happens? Does AME hang, fails with an error, crash, or something else?

What happens if you export directly via the AE Render Queue? 

 

If AME is failing and producing an error, you can click the blue text that says "Failed" (or something to that effect), which will bring up the log. If not, you can stil call up the log from the menu or by hitting Ctrl/Cmd+L and scrolling all the way to the bottom. This can give you more detailed info on why the job failed.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 06, 2023 Apr 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue. None of that helps. I have tried exporting as different formats, closing AE, nothing works.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 06, 2023 Apr 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Did you look at the log as I suggested above? It's hard to track these issues down when the only info is that "it doesn't work." An error in a log can be really useful if one exists.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 06, 2023 Apr 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

There is no error. The error always ends up being myself.. when the tender pauses and takes 15 minutes

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines