After Effects Adobe Dynamic Link Failed

Engaged ,
Feb 04, 2021 Feb 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Every time I try to export from After Effects using Adobe Media Encoder, the Adobe Dynamic Link fails when I try to render. If I duplicate that failed file in the queue and click render again, it always renders. This is a relatively new problem. Anyone else seeing this or have any work arounds? Driving me nuts. 

TOPICS
Export or render, Freeze or hang

Views

87

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 12, 2021 Feb 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

This sounds weird. I understand dynamic link work only the second time or later between AE and AME.

  • Which version of Adobe applications are you using?
  • Does it happen with every project?
  • What happens when you export the project directly from AE? Does it work?

Let us  know. We're here to help.

Regards,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Feb 16, 2021 Feb 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Mac OS 10.15.7

Adobe Media Encoder 14.9

Adobe After Effects 17.7.0

 

It happens on every project

 

Exporting direct from AE works fine

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines