• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Some images are not loaded on Adobe XD

New Here ,
Mar 03, 2022 Mar 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Yulim5FA6_0-1646339895526.png

Hi everyone, 

I have a problem with loading images when I reopen my XD file.

I'm working on this with my friend and it happens the same to my friend too.

How to solve this problem?

Only some images are like the screenshot..

TOPICS
Import and export , Open and save docs

Views

1.5K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 03, 2022 Mar 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Yalim,

Thank you for contacting us, usually the above scenarios happens for high resolution images[ high pixel images] and also same time if the network connectivity is poor, check for the internet connectivity once and wait for some time to load the images[ ~2mins] if this also doesn't works.. wait for another few minutes. Quit and Relaunch XD.

 Hope it helps,

Regards

Ashwini.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

This same thing is happening to me and it's nothing to do with the images being too large. It's an Adobe bug and it needs to be fixed. It happens soooo often!!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

How consistent is it? Does reopening the file fix it? Is it usually on a single file, or it's happening on all files for some period of time? What system are you on?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 27, 2024 Mar 27, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @thepixellator! ,

Sorry to hear that, usually the above scenarios happens for high resolution images[ high pixel images] and also same time if the network connectivity is poor, check for the internet connectivity once and wait for some time to load the images[ ~2mins] if this also doesn't works.. wait for another few minutes. Quit and Relaunch XD.

 Hope it helps,

Thanks,
Chaitanya

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 12, 2024 Apr 12, 2024

Copy link to clipboard

Copied

We are experiencing similar issue right now,  network speed is good, and the images are optimized for digital.  Is there any solution for the issue, we tried restarting XD, restarting the whole computer and nothing seems to be working

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 17, 2024 Apr 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Sorry for the delay in response. Can you share a few more details like:

 

-The version of XD & OS.

-Is this happening with a specific file or multiple files?

-Is this a local document or cloud document?

 

We're here to help, just need more details.

 

Thanks

Rishabh

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2024 Apr 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm having this issue right now too. It's happening on my Windows laptop and on my Macbook. Not all but most of the images are showing up as loading...[name of file] for most images. This is insane, I was about to hand this off to a developer today! You guys need to get in gear and fix this ASAP. We all pay top dollar for Adobe and it's kind of amazing how bad the experience is sometimes.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines