• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Animate Symbols Disappearing

Community Beginner ,
Jan 13, 2024 Jan 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

 

Hello,
having some problems with animate's symbols. How do i stop this from happening?
The layers are still there but without the symbols.

Gisela32760748xn54_1-1705150203620.png

 

Views

224

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

yes, it's most likely the layer parenting

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jan 13, 2024 Jan 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

are you using layer parenting?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Yes i am

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 13, 2024 Jan 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Can you give us a little bit more information so we can help you?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

What kind of information would help?
Usually this happends after work. i save everything, close it, and in the next this is what appears.

Gisela32760748xn54_0-1705308528601.pngGisela32760748xn54_1-1705308547539.pngGisela32760748xn54_2-1705308607769.png

I went into the symbols, but the ones in red are in the timeline. but it was the symbol it self that disappeared. even in the library it's missing

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

layer parenting is error-prone and most likely causing your issue.

 

you could copy your content and paste into a new fla to test if that fixes the issue.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

it doesn't

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

yes, it's most likely the layer parenting

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 17, 2024 Jan 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

is there anything i can do to avoid this?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 17, 2024 Jan 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

not that i know.  you could try google and see if anyone has found a fix.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines