Animate problem with movie timeline

Community Beginner ,
Oct 09, 2021 Oct 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I created a movie that has an engine that cycles with the pistons firing.

This is part of an animated infographic (see below in the second image).

The instance name of the engine movie is engine.
At the bottom of the page running horizontally are circular colored icons which are buttons.

The chrome yellow button above the number 1982 makes visible the engine running but for some reason the engine does not loop and only plays for one cycle in the timeline.
When I run the project with no code attached the engine loops continueing to run.

What would I do here to keep the engine running after the chrome yellow icon is clicked.
Below is the code
________________________

 

this.engine.visible = false;
this.engineRun.addEventListener("click", fl_ClickToHide_4.bind(this));
 
function fl_ClickToHide_4()
{
this.engine.visible = true;
}
 

CompleteScreen Shot 2021-10-09 at 4.23.49 PM.pngEngineMov2021-10-09 at 4.31.22 PM.png

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 10, 2021 Oct 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I did try adding a label to the first frame of the engine animation called motorGo then added a 
goToAndPlay to the function but still it does not work. The engine appears running for a few seconds.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines