• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Images dont show when put into a sub-directory

Community Beginner ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello all. I have a problem with my animate files. The files work locally, and also when I upload to the root of the server ( www.example.com ). When I upload to a sub directory ( www.example.com/portfolio ) , the .png files in my animate file dont display. They only display when in the root. Is there somehwere in the.js file that I can specify a new path to the images,  if you know what I am saying? Is this a relative vs. absolute path problem? How do I get around this?

TOPICS
ActionScript , Code , Error , Other , Publish package

Views

74

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 16, 2022 Sep 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

they paths are relative.

 

did you upload your html, js and images folder to your portfolio subdirectory?

 

if so, post a link to your url.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 20, 2022 Sep 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hey there. I did. So, this is in the root of the directory. I have an imdex.html, main.js and my images file. https://isuzu-wheel.livetestground.co.za/

This is what happens when I try upload the same files into a sub-directory, images just disapear. Its happened to a couple projects. I dont want to have to create a sub-domain for eachone of my projects, just get them into a portfolio directory, and inside they just sit in a project name. So weird man. It happened the other day again , with a HTML5  project. Works in the root , https://fnb-roadshow.livetestground.co.za/

Just not in a sub-directory. The images inside each slice and the logo in the middle dont show up.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 20, 2022 Sep 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

i see this (and i've seen this before so i'm pretty sure you've posted previously)

 

kglad_0-1663684475385.png

 

that's not the same as i see at your other link, but images are loading.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines