• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

My export is missing the last frame

New Here ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello, i am trying to export a short walk cycle from animate, it is 13 frames long and when i go to export it, it misses out the last frame. I tried to export as a png sequance aswell to see if it would do the same, and it seems to be exporting a frame 0 aswell, which isnt in my file, its just a duplicate of frame 1. Im not sure whats going on here because i am still new to the program, so any help would be greatly appreciated

Views

309

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Just something to try as a workaround: what if you add an extra frame at the end before export? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So that did work, it somehow fixed the frame 0 issue, but now i have a blank frame at the end of the animation, which isnt too good as i am wanting to loop the animation

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 09, 2022 Mar 09, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Is the animation nested in a symbol on the main timeline? If so, does the main timeline have the same number of frames?
If the above doesn't apply, are you using the Camera tool? If so, frame 1 doesn't exist on export. At least it didn't at one time and not sure if it was ever fixed.


Animator and content creator for Animate CC

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines