• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Show/Hide layers not functioning properly

Explorer ,
Jun 05, 2023 Jun 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey folks,

Hoping someone has some insight here. This occasionally happens, but usually clears up on its own or if I close out of a project:

Usually if you hide a layer, it disappears. If you show a layer, it reappears. Something weird is happening where if I show a previously hidden layer, a checkerboard icon appears in the place of the eye icon, and all the layers are somewhat transparent. Very strange. Nothing I do seems to make a difference.

Ive included a screenshot. 

TOPICS
Timeline

Views

164

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 06, 2023 Jun 06, 2023

Hi,

you're toggling layer opacity; when you Shift + Click the eye icon the layers become semi-transparent. To turn it off just Shift + Click the eye icon again; if you click the one on top of the layer stack, it will turn it off for all layers.

Mario_CR_0-1686072407075.png

 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 06, 2023 Jun 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

you're toggling layer opacity; when you Shift + Click the eye icon the layers become semi-transparent. To turn it off just Shift + Click the eye icon again; if you click the one on top of the layer stack, it will turn it off for all layers.

Mario_CR_0-1686072407075.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 06, 2023 Jun 06, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you Mario! I randomly tried that last night and saw success. Must have accidentally pressed shift - or sometimes my tablet does mysterious things to me. 

Thanks again!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines