• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

swatches not loading?

Contributor ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hey, i'm trying to load some of my saved swatches that automatically come up on old projects. I go to the "add colors" button i can click on my pre-saved palates but they simply don't load. I don't get an error message or anything. 

 

I also tried going back into a document i was working on just yesterday. I deleted the color palates and tried to reload them but the same thing happened. I didn't save it and when i reopened the old file the color palates automatically came up. I just can't get them to load on anything new? 

 

I also tried opening an old file, copying an old symbol and pasting it into the new doc, the pallats still aren't showing up on the new doc. Please help?

 

Views

213

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

It's a bug in version 23.0.2. It's been reported already but you can make your own here:

https://www.adobe.com/products/wishform.html

In the meantime, please roll-back to a previous version as a workaround.

 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

click window > swatches.  does that panel allow you to select your saved swatches?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

it allows me to select them, but nothing happens. Here is a video of my issue. 

 

Ive done this a million times in the past and its always worked, and I tried restarting my system but apparently its broke or something? 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 28, 2023 Jun 28, 2023

Copy link to clipboard

Copied

It's a bug in version 23.0.2. It's been reported already but you can make your own here:

https://www.adobe.com/products/wishform.html

In the meantime, please roll-back to a previous version as a workaround.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 30, 2023 Jun 30, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for sharing. Figured it was a bug. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines