• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Preview and Published filed not loading

New Here ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When attempting to preview or publish my Captivate project, I recieve only the loading circle on a new window. The project in question was working fine this morning. After some minor changes it doesn't seem to be able to load. It's a 30 slide project, so I thought perhaps it would just take time to load but that isn't the case either. Any assistance, suggestions, advice, etc. would be much appreciated.

TOPICS
Import export

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 23, 2021 Nov 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Take a copy of the file to experiment on and try hiding all slides where you made alterations and see if the project will then load.  If it does, then progressively Unhide slides one or two at a time, republishing after each, to see when the project stops working.  That's where your problems will be.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines