Highlighted

error on reinstalling Captivate 2019 after switching to enterprise account. Getting "Error Code 1"

New Here ,
Oct 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for anyone's help

I recently switched from running Captivate 2019 just fine using a work credit card to using an enterprise login.

Afterward Captivate would exit by itself after the splash screen.

 

 

I tried using the Adobe cleanup tool and the Captivate uninstall too as well are removing as adobe items from my library (I'm on a mac)

Interestingly the creative cloud apps all transferred over just fine on two machines.

Constrastingly,  on two different machines I get an error message when trying to reinstall Captivate 2019. (on both machines Captivate would freeze then exit after I transferred to an enterprise account)

 

I tried all of the "Error Code 1" suggestions on this board for creative cloud and they didnt work.  I didnt see any for Captivate.

Adobe's troubleshooter guide just suggests that I try again laterso that's just this side of useless.

 

Thanks in advance for your help!

 

Rick

 

2019-10-27_20-11-21.jpg

 

 

 

Views

10

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

error on reinstalling Captivate 2019 after switching to enterprise account. Getting "Error Code 1"

New Here ,
Oct 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for anyone's help

I recently switched from running Captivate 2019 just fine using a work credit card to using an enterprise login.

Afterward Captivate would exit by itself after the splash screen.

 

 

I tried using the Adobe cleanup tool and the Captivate uninstall too as well are removing as adobe items from my library (I'm on a mac)

Interestingly the creative cloud apps all transferred over just fine on two machines.

Constrastingly,  on two different machines I get an error message when trying to reinstall Captivate 2019. (on both machines Captivate would freeze then exit after I transferred to an enterprise account)

 

I tried all of the "Error Code 1" suggestions on this board for creative cloud and they didnt work.  I didnt see any for Captivate.

Adobe's troubleshooter guide just suggests that I try again laterso that's just this side of useless.

 

Thanks in advance for your help!

 

Rick

 

2019-10-27_20-11-21.jpg

 

 

 

Views

11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation
Resources
Captivate User Guide
New Group