Develope Mode

New Here ,
Aug 05, 2022 Aug 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hy my develope option is not working and also unable to preview file. I have tried many steps but failed even i turn on GPU in perfomace but still no.I can see file in library mode but when click on developer it can not seen. help me

TOPICS
macOS

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 05, 2022 Aug 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Hi , I've moved your post from the Photoshop forum to the Lightroom Classic forum where you are more likely to get help with your issue.

Dave

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 05, 2022 Aug 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Aug 05, 2022 Aug 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you tried resetting the preferences?

If not:

MacOS: Press and hold the Shift + Option keys.
While holding down the keys, launch Lightroom Classic.
When asked, select "Yes".


Author “Color Management for Photographers" & "Photoshop CC Color Management/pluralsight"

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines