• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Masking tool

New Here ,
Nov 23, 2022 Nov 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am not sure what is going on but when I select the masking tool for the subject it is only recognize the bottom left hand corner.  It was working all day today and just started doing this.  I have rebooted my computer, reinstall Lightroom Classic and it is still doing the same thing

 

Please help if you can

Thank you Rachel

TOPICS
Windows

Views

77

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 23, 2022 Nov 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Welcome to the Lightroom Community. I'll need more info to help you with this.

 

What version of Lightroom Classic & the operating system are you working on? Has this started to happen since a recent change on your computer?

 

Please go to Help > System Info in Lightroom Classic & share the info with us.

 

Try to reset the GPU caches by following these steps. Please go to the following locations.

  • C:\Users\<Username>\AppData\Roaming\Adobe\CameraRaw
  • Press the Windows > Enter 'Run' > Type %appdata%\Adobe\CameraRaw > Hit OK
  • Rename the GPU folder as 'GPU.old' (add .old at the end)
  • Restart Lightroom Classic again.

 

Let me know how it goes from here.
Thanks!
Sameer K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines