Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Terrible Lag entering/working keywords in LR 10.2

Participant ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I had rolled back to LR 10 a couple mos. ago since 10.1 was so unstable and slow. Installed 10.2 hoping things were going to be better.  Miserablely slow, especially trying to work with keywords.   Entering a word and waiting for auto complete, forget it.  Scrolling through images to select for keywording is also slow. using Devlope Module is slow repsonce, what is wrong with this program?  

TOPICS
Crash or freeze, Performance, Problem or error, Windows

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

For most people, LR 10.2 has provided much improved (and acceptable) performance. I suggest you post a bug report in the official Adobe feedback forum, where Adobe wants all bug reports and feature suggestions: 
https://www.lightroomqueen.com/send-bug-report-feature-request-adobe/

Be sure to include the first ten lines of the menu command Help > System Info.  Provide all the details, rather than linking back to this thread -- experience shows that Adobe developers tend not to follow the links.

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines