• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Unable to Export or Send To Media Encoder

Explorer ,
Mar 05, 2024 Mar 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I just updated to PP 24.4.0 BETA and AME 24.4 BETA this morning and now I can't export.  Neither 'Send To Media Encoder' or 'Export' options are working.  When I click on either option, the preview window goes blank and nothing happens.

iMac Pro 2017
Ventura 13.6.3

TOPICS
Bug , Error

Views

200

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 05, 2024 Mar 05, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Update:
I reverted back to PP 24.3 and AME 24.3 and everything worked again.  Hmmm...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 06, 2024 Mar 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Could you please outline the steps you are following?

Additionally, would you kindly share a video that could assist in gaining a better understanding of the issue?

Also when you tried exporting using PP 24.3 and AME 24.3 were you using the same file and format ?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 06, 2024 Mar 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi Swadha,
Unfortunately now that I've reverted back to 24.3 I can't create a video to replicate the steps.  I'm in the middle of a project and need to keep moving forward.  However, once this project is over I can give it a swing.

Yes, after reverting back to 24.3, I was using the same files (same project, media, and sequence) doing the same export with the same settings (see 'export settings' attahcments) and it worked.  For exporting, I was downsizing to 720p with captions burned in.

The source timeline being exported was a multicam (see 'sequence settings' attachment), comprised of a 4800x2700 R3D file, a 5760x3240 R3D file, a 6008x3168 MOV file, and two WAV files (see 'multicam timeline' attachment).

I've attached a few a few screenshots which I hope help out!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 06, 2024 Mar 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you for sharing the information. If you encounter the issue again, please let me know. In the meantime, we are investigating on our end

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources