• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Page missing from output htm

New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The page is perfect from what I know as a beginnger user, has outputed before, just now it is not. I am sure it is something I am overlooking but it is a LARGE manual. Looking from some troubleshooting help on why when I generate, just one page would be missing.

Views

64

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What version of RH? Things changed between Classic versions and the New UI versions regarding how stuff ends up in your output.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Using Robohelp 2020, it is an upgrade project.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

RH 2020 it is an upgrades project

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Is the topic in the TOC? It must be in there to be included in the output now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

it is, I attached a screenshots to show the project then the output. Valve 3 is missing in the htm folder. Thank so much for replying and trying to help ! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Can you show it in the TOC? Add your images using the icon in the web interface; don't attach them because it makes it harder to see what you're talking about.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2021-10-01 at 9.20.12 AM.pngScreen Shot 2021-10-01 at 9.03.25 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Ok, now what does it show in the HTML5 output in your browser?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2021-10-01 at 9.37.37 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Posting to a sharepoint and a local viewer, both do not output the VALV_3 that is listed in the TOC 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Is your RH2020 running update 6? If so, try creating HTML5 output to a local folder & see if the topic is present there. If not, update & re-generate your SP output.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 01, 2021 Oct 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try going to Reports > Topic List and looking for the topic there. It will show you which TOC the topic is in. Is that the TOC you are using when you generate?

 

Also check it is not being excluded by a condition expresssion.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Help others by clicking Correct Answer or Like if helpful. Found your answer elsewhere? Share it here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp