Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


TOC Disappears in Webhelp

New Here ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

When I generate webhelp using RoboHelp HTML 10 the TOC initially appears. At the bottom of the Internet Explorer screen id the dialog to allow blocked content. When I click Allow the TOC disappears and the Search pane fills with nonsense text.

TOPICS
WebHelp

Views

416

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Are you completely patched up? RH10 is quite old now & needs patches to be able to display properly with browsers these days.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I ran updates and it says it is up-to-date?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

What point version are you on? Was this working before for you & now doesn't?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This is my first build of this project.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Ok, that was the last version of RH10 all right. Without a lot of messing around with some JavaScript fixes that Adobe issued for RH11+ after that, you're going to be having a losing battle to get around changes in browser security. I would suggest getting a newer version (RH2019 is the latest - in 2 flavours - Classic and a completely new style) as a trial and load a copy of it & your project on another machine to test it out.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I suspect that in the Navigation settings in your output layout you have selected Pure HTML instead of DHTML.


See www.grainge.org for free RoboHelp and Authoring information.

@petergrainge

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp