• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

crash after import tile file

Community Beginner ,
Jan 14, 2024 Jan 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Capture172.PNG

I got this error While I was importing the 2k  tile with the Use UV tile workflow checked.

Bug Unresolved
TOPICS
Bugs & Crashes , Color Management , Import & Export , UV Tiles

Views

76

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
5 Comments
Adobe Employee ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi @chatof31774620pswe,

 

Is this something that occurs every time you're trying to load the mesh, or was it a one time only thing? If it occurs every time, can you send me the mesh at cdellenbach@adobe.com ?

 

Let me know.

Cyril Dellenbach (Micro) | QA Support Artist | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jan 15, 2024 Jan 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

every time, just sent mesh. please check

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 16, 2024 Jan 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the file, no problems on my end. The Bad Allocation error could be due to the GPU ram. What's your GPU?

 

Cyril Dellenbach (Micro) | QA Support Artist | Adobe

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jan 16, 2024 Jan 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

RX 6600

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jan 16, 2024 Jan 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

8GB VRAM

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources