• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Premiere audio does not work on any project, new or old. VU meter works, but I don't hear anything.

Community Beginner ,
Apr 13, 2020 Apr 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I opened my Premiere Pro today to edit my videos and I came across my Premiere without playing any sound.
I did all the tests, changed the audio card, the device class, reinstalled the audio drivers, created a new project, opened an old project and nothing works.
The audio clip is generated normally, the VU meter works normally and no sound comes out of the premiere.

I know my headset is working, as I have already tested it with Skype, discord, system sounds, Google Chrome, Youtube, Spotify sounds, all play the sound normally, only the premiere does not work.
I've already tested it with adobe audition, taking the file I was trying to edit at the premiere. I was able to hear it in the audition, but I can't hear it at the premiere!

Help me please! = '(

TOPICS
Hardware or GPU

Views

328

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Apr 15, 2020 Apr 15, 2020

Searching for solutions to this, I discovered that in addition to the audio settings, in the "playback" tab in preferences, you can also choose the audio settings for the premiere playback during editing. Only when I changed these settings did it work.

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Apr 13, 2020 Apr 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sound Driver http://www.asio4all.com/ sometimes helps

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 13, 2020 Apr 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is exactly the drive I use. I have an external Behringer sound card that I use for some services and it uses this driver. However, even when I activate it, the sound does not work.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 13, 2020 Apr 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/Premiere-Pro/FAQ-How-to-reset-trash-preferences-in-Premiere-Pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn’t work:
Try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 15, 2020 Apr 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This also didn't work. In fact, the attempt to reset preferences did not work. But thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 15, 2020 Apr 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Searching for solutions to this, I discovered that in addition to the audio settings, in the "playback" tab in preferences, you can also choose the audio settings for the premiere playback during editing. Only when I changed these settings did it work.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines