Lacie 5Big network problem

Engaged ,
Mar 04, 2022 Mar 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 64bit up to date

I' m getting kind of desparate on this and am rolling the dice that a video developer somewhere has experience with this drive .

I have an older Lacie 5Big network drive, the one that has the ethernet port among others. I bought it used three years ago, we hooked it up and it has been running great. It has worked fine and all of a sudden, it has disappeared from the network. It does not show on the Lacie Desktop app either. And of course, I have a lot of backups on it.

The blue light in front is lit and the blue lights on the drives are lit.

My network credentials are pitiful, but my son-in-law is a network IT guy and it has him stumped.

Does anyone have any ideas?

 

Thanks to those who know more than me,

Joe

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Mar 03, 2022 Mar 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10 64bit up to date

I have an older Lacie 5Big network drive, the one that has the ethernet port among others. I bought it used three years ago, we hooked it up and it has been running great. It has worked fine and all of a sudden, it has disappeared from the network. It does not show on the Lacie Desktop app either. And of course, I have a lot of backups on it.

The blue light in front is lit and the blue lights on the drives are lit.

My network credentials are pitiful, but my son-in-law is a network IT guy and it has him stumped.

Does anyone have any ideas?

 

Thanks to those who know more than me,

Joe

 

Duplicate messages merged... Moderator

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines