Answered
ウインドウズのCS6を使っていましたが、急に「CS6体験版を使用するにはサインインを」と繰り返し表示され使えなくなりました。急いでいたのでそのまま実行して体験版を使っていますが、元通りにするにはどうすればいいのでしょうか?
ウインドウズのCS6を使っていましたが、急に「CS6体験版を使用するにはサインインを」と繰り返し表示され使えなくなりました。急いでいたのでそのまま実行して体験版を使っていますが、元通りにするにはどうすればいいのでしょうか?
Hi maido,
Have you contacted our support agents yet? Please do! Here's the link: Contact Customer Care
Let us know if this helps you with your issue.
Thanks,
Kevin
Already have an account? Login
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.