Acrobat Pro DCのライセンス
Acrobat Pro DC(2015版)のライセンス認証の解除をしないままPCを初期化してしまいました。同じPCにAcrobat Pro DCを再インストールして使っているのですが、「この機能は、現在のAcrobatライセンスには含まれていません。」という表示が出てほとんど何もできなくなってしまいました。どなたか対応策をご教授いただけませでしょうか?
Acrobat Pro DC(2015版)のライセンス認証の解除をしないままPCを初期化してしまいました。同じPCにAcrobat Pro DCを再インストールして使っているのですが、「この機能は、現在のAcrobatライセンスには含まれていません。」という表示が出てほとんど何もできなくなってしまいました。どなたか対応策をご教授いただけませでしょうか?
Thanks for trying the suggestion.
Did you try downloading Acrobat DC 2015 from the link provided above? Once done, you just need to enter your serial number to get the installation complete.
It still didn't work?
-Akanchha
Already have an account? Login
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.