Dlaczego nie umiem znależć infomacji o zakupieniu wysyłania iśledzenia w języku polskim?
Jestem starszą osoba i nie znam się jaki program do czego służy , ale wiem na pewno , że szukam programu, który pomoże mi organizować , archiwizować ,czy też konwertować do EXCELA i Worda w miarę potrzeby z gwarancja przekazania dokumentu e-mailem jako załącznik.
Jednak jak mam do wysyłania dokument załącznikiem ,nie chcę by moje foldery i pliki nie związane z tematem ,były otwierane u odbiorcy danego e-maila.
Jak na tą chwilę tak właśnie się dzieje że przekonwertowałam dokumenty do skin Drive i wszystko co było zapisane przedostało się w niepowołane ręce.
Popełniłam błąd ,że byłam przekonana , iż zaznaczając odbiorca e-mail tylko były dwie ikony ,więc byłam przekonana, że w właśnie w tą ikonę należy kliknąć z zaznaczeniem folderu.
Co się okazało, że wszystkie moje zapisane w tym dysku i chmurze otworzyły zupełnie inne osoby i wszystkie moje dane z komputera.
Co należy zrobić w takim przypadku ? Czy jest to możliwe w jakiś sposób uniemożliwić w późniejszym czasie?
Jeśli tak to w jaki sposób?
Jaki zakupić należy programy by tego typu pomyłki były na samym początku transferu do odbiorcy skorygowane, ?
Co najważniejsze dlaczego nie mogę zakupić PDF w języku Polskim Adobe, pomimo , że strona się właśnie w takim języku otwiera?
Bardzo serdecznie proszę o odpowiedz ,Kompletnie się na TYM NIEZNAM I NIE MAM ZADNEGO POJĘCIA NA TEMAT TERMINÓW INFORMATYCZNYCH , CZY TEŻ KOMPUTEROWYCH.