• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Acumatica eSign integration with Adobe Sign - Unable to authorize access because the client configur

New Here ,
Jan 20, 2021 Jan 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am following this guide to integrate Adobe Sign with Acumatica https://github.com/Acumatica/Acumatica-eSign

 

Authenticating API URL is https://secure.na3.echosign.com

However when I do a test connect, I get the following error

Unable to authorize access because the client configuration is invalid: invalid_request

 

I am unable to move further.  Can someone help me with this?  I have set my Redirect URI correctly in Config OAuth and set up the Scopes as described in the document.

Thanks

Markie

 

Below is the settings in Acumatica

adobeSign.JPGadobeSign1.JPG

 

 

 

 

TOPICS
Configure accounts , Login issues

Views

424

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 21, 2021 Apr 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have the exact same problem. Have you found a solution yet?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 28, 2022 Aug 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@Marc5F8C  Were you able to sort this out? Apparantly I am facing the same issue at MYOB. Any help would be appreciated!

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 29, 2022 Aug 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ashish25800729f84w,

 

Thank you for reaching out.

 

We have checked that you are using the Acrobat Sign Developer service.

Please try adding the API URL as  https://secure.AU1.echosign.com

Check if that resolves the issue.

 

Let us know if the issue persists.

 

Thanks,

Meenakshi

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 29, 2022 Aug 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for responding @MeenakshiNegi. I have tried the suggested URL still the same error message. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines