• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
4

I just keep getting something went wrong after submitting a prompt

New Here ,
Jul 18, 2023 Jul 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

Ever since the Beta opened up I can no longer submit prompts, I keep getting something went wrong in each of the 4 images.
regards

Views

164

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jul 20, 2023 Jul 20, 2023

Please make sure you have updated your browser and are using the most recent version.

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Jul 18, 2023 Jul 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

OS: Mac OSX
Browser: Firefox and Chrome

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 20, 2023 Jul 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please make sure you have updated your browser and are using the most recent version.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines