• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

AME 22.5.0 Build 25 Won't Open; Attach Debugger

Community Expert ,
May 16, 2022 May 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

From PR Beta or opening directly, I just get "Press okay after attaching the debugger." Clicking ok just results in nothing.

 

Stan


System info (from PR beta; cannot open AME)
    Application: Premiere Pro (Beta) v22.5.0.28
    OS: Windows v10.0.19043, RAM: 63.80 GB GB, CPUs (logical): 16

Bug Unresolved
TOPICS
Bug

Views

265

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
2 Comments
Community Expert ,
Jul 14, 2022 Jul 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Same issue today when opening AME Beta 22.6.0.43 from PR or directly.

 

Resolved by renaming cache file directorires. Renamed preferences directory first, but that did not fix.

 

Stan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Jul 23, 2022 Jul 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Variation on this theme....

 

Updated to PR and AME Beta, both 22.6.0.55.

 

Open PR. Create new sequence. Ctrl-M to Export Mode. Click "Send to Media Encoder" button. AME splash screen and hangs. Sent error report.

 

Open AME directly. Add a video file. Export. Works fine.

 

From PR, again, send. This time "Attach debugger," and when I click okay, AME loads. Sequence is queued and exports the file.

 

After that, works correctly, except that, from PR open and AME closed, the focus does not shift to AME when it opens. I must switch manually.

 

Stan

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Resources