Media Encoder error and problems launching

New Here ,
Apr 02, 2022 Apr 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I am trying to export an hour long video from 4k/HD to the 720 Vimeo preset and I have been encountering error messages since Thursday 31st evening. Here is an example of the error message. I have an Asus notebook PC and have my files stored on a Samsung Portable T7.

seanc4259299_0-1648887013993.png

 

I have been trying to test a one minute export this morning, and after clicking "Queue" in the export media window, AME has taken almost 5 minutes to open. I still haven't been able to export.

 

For info, last week I did this same export (the long 4k to 720) and had no issue.

TOPICS
Error or problem , Export or render

Views

47

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 04, 2022 Apr 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Sean,

Sorry. Can you inspect your timeline at the timestamp indicated in the error? This FAQ may also provide some troubleshooting steps for you: https://community.adobe.com/t5/premiere-pro-discussions/faq-fix-error-compiling-movie-errors-in-prem...

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines