Media Encoder Showing Black Screen in Output Preview

New Here ,
Jan 25, 2019 Jan 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Trying to Encode a video that was digitally transferred from a VHS to an MOV. I need it to Encode to MPEG-2 but the file is not encoding only audio when I start the encoder and the output is in black. Picture below. Please and thanks for the help in advance.

Screenshot (1).png

Views

1.2K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 28, 2019 Jan 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Sorry for your issue. I understand that you are getting blank video after exporting

Have you tried a different format to export?

Please change the video renderer and then try export.

Let us know if it helps.

Thanks,

Shivangi

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 11, 2019 Nov 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

when i change video render same error are display in th screen.

plz guide me for this.

 

Capture.PNG

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines