• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Freeze button suddenly disappeared in Rotobrush-2

New Here ,
Sep 12, 2020 Sep 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Using the AE Beta version on a trial basis. Attempting to go from Pr to Ae in order to remove unwanted copy machine from a video. I rotbrushed the copy machine when on a subsequent pass the freeze button no longer appears. It also repeatedly propagates frames over and over again. Each time the number of frames seems to vary, for example; 2-26, then 1-56, then 2-24 and never seems to stop. I shut down and went to sleep. The next morning the same thing occurs, so re-booting did not help.

 

Thank you for any help you can give   ...   Sam

TOPICS
Bug , Question

Views

2.9K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 17, 2020 Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Could be a couple of things occurring.  The Freeze button will only appear if Roto Brush & Refine Edge is selected in the View popup menu in the Layer Panel.  So check that first (i.e., make sure you don't have Masks or something else selected). 

Regarding "propagating frames over and over again";  If possible, please send us a screen recording to rotobeta@adobe.com.  
The frame count when propagating could change if you move the CTI while propagating or modify RB effect parameters.  I'd like to see a screen recording of that too.  Thanks. 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 09, 2021 Apr 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I just had the same problem. I closed the layer window, selected the roto effect in the effects properties panel and reopened the layer window - freeze button is back. Weird but it worked.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 08, 2023 May 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

That works for me too, thanks!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 18, 2023 May 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Worked for me! So much more useful than Adobe support. Thank you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Three years later and this worked for me lol

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources