• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
5

glb models in my composition view appears black/invisible

New Here ,
Aug 25, 2023 Aug 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

glb models in my composition view appears black/invisible

 

Steps to reproduce:

 

 

  1. Drag glb file from the file explorer into After Effects 'Project' window
  2.  Drag glb file from the Project tab to 'Create a new composition' button at the bottom of the 'Project' window
  3.  'Model Settings' window pops up: click 'OK'

 

    Result: 3D model appears invisible in composition view
    Expected: Visible 3D model in composition view

 

 

This happens with all glb files. They work fine in other programs.

 


System info
    Application: After Effects (Beta) v24.0.0.40
    OS: Windows v10.0.19045, RAM: 13,93 GB GB, CPUs (logical): 8

TOPICS
Bug

Views

287

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2023 Nov 24, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have the same issue

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 16, 2024 Feb 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Check your GPU compatibility with the Advanced 3D renderer, which is the engine that helps AE work with 3D models. I was having the same issue and then saw that my GPU is not compatible!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources