Highlighted

Randomly appearing Expression Errors while scrubbing the timeline

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have noticed that with the latest Beta v17.1.3.18 Expression Errors are popping up randomly as I scrub through the timeline. The Expressions work in older AE versions as well as when I switch the Expression Engine to ExtendScript.

markusbergelt_0-1594747311715.png

AE v17.1.3.18

System.jpg

 

I can not attach an .aep because: "The attachment's ae_beta_expressionbug.aep content type (application/octet-stream) does not match its file extension and has been removed." and no .zip because the file format is forbidden.

TOPICS
Bug, Error

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Randomly appearing Expression Errors while scrubbing the timeline

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have noticed that with the latest Beta v17.1.3.18 Expression Errors are popping up randomly as I scrub through the timeline. The Expressions work in older AE versions as well as when I switch the Expression Engine to ExtendScript.

markusbergelt_0-1594747311715.png

AE v17.1.3.18

System.jpg

 

I can not attach an .aep because: "The attachment's ae_beta_expressionbug.aep content type (application/octet-stream) does not match its file extension and has been removed." and no .zip because the file format is forbidden.

TOPICS
Bug, Error

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 14, 2020 0
Adobe Employee ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Markus,

Thank you for reporting this issue. The AE dev team is aware of this breakage and is looking at possible solutions. It is currently being tracked internally as DVAAE-4215701. We'll keep this thread and the others updated as a fix becomes available.

 

Cheers,

- John, After Effects Engineering

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 14, 2020 1
New Here ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Wow, looks like a pretty quick fix in v17.1.3.19 allready 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 16, 2020 0
New Here ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hmm, it's still happening in my projects on x19 too.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 16, 2020 0
New Here ,
Jul 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My fault! Project Expressions Engine was set to ExtendScript (legacy)... Sorry

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 16, 2020 0