• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Separate mic and Headphones not working

New Here ,
Jan 06, 2022 Jan 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

 

I am super new to the world of audio and I have run in to a problem.

 

I have a scarlett 2i2 set up with a technica AT2020 as my mic in and my razer black shark V2 Pro wireless headset as the out put. I can record sound just fine using the mic but I cant hear it on playback through my headset. Ive been in to the audio hardware set up and check and definitely the correct headphones selected as the output.

9b3693fe7335dd8f5acbe975ee32b838.png

This set up works perfectly in audacity but Audition doesn't seem to like something.

 

Any help would be greatly appreciated!

 

 

TOPICS
Audio hardware , FAQ , Playback

Views

83

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 06, 2022 Jan 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Managed to fix it!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines