• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Bridge metadata problem

New Here ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I updated to Bridge 10.0 (and Photoshop 21.0) an hour ago. I worked on 10 images w/o a problem, then with one of them, the Bridge metadata reads the old color mode and size, and not what I had changed it to; from rgb to cmyk and from 12 inches to 6 inches wide. I checked 3 times; I opened it in Photoshop; I hit refresh in Bridge. No change. Could you help me?

TOPICS
Metadata , Problem or error

Views

344

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

When you say refresh, did you mean purge the cache? If not, try that.

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

When you say refresh, did you mean purge the cache? If not, try that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

No, actually, in Bridge, under View, there's an option to refresh...I will follow your suggestion and purge the cache. Thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Yes, Chuck, that worked. Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Good. Glad it worked. I've had some other issues with the cache, so your problem sounded familiar. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines