• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Bridge not showing thumbnail or preview of files

New Here ,
Jan 11, 2020 Jan 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi, 

 

I am hoping someone can help me with a problem I am having.

 

Adobe Bridge (2020, 10.1, 10.0, 9.1) will not show thumbnails or previews of files on my mac using Catalina.

 

To try and fix the problem I have:

-clicked to view ‘thumbnails’

-pressed View > Refresh

-cleared and compacted my cache

-uninstalled and reinstalled Bridge

-installed older versions of the program

-installed older versions of After Effects and Premier Pro

-reset the maximum size to be 100x larger than any file I have

-reset my settings (preferences, standard workspaces, and purged entire thumbnail cache)

 

What can I do to view the thumbnails and previews of files that I am trying to work with? Thanks!

TOPICS
Problem or error

Views

3.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
People's Champ ,
Jan 13, 2020 Jan 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What kind of files are you trying to view.

Do the thumbnails appear in your file manager?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 13, 2020 Jan 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Where are these files located? Catalina has changed how permissions work and its causing a lot of issues for Adobe users.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 08, 2020 Aug 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

just experienced and fixed this issue.

I downgraded my Camera Raw before with the downloadable EXE installer.

Now I upgraded to 12.3 again and it's working fine.

/edit: I don't really like 12.3's UI like many others. I read elsewhere that if you wanna work with the Camera Raw 12.2.1 you have to downgrade Bridge, too. Didn't try this yet.

 

Maybe this helps. 😉

 

Greets

J

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 08, 2020 Aug 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same here. I downgraded the totally unacceptable ACR 12.3 to 12.2.1 (Windows version), but the new version of Bridge remained and it didn't show the normal previews (after pressing <Space>). I fixed the issue by downgrading Bridge as well, to 10.0.0.124.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines