• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Rating/label filter not working

Community Beginner ,
Mar 03, 2023 Mar 03, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I've searched the forums and haven't found any solutions, so thought I'd start a new question. I'm on Bridge v 13.0.2, on Mac OS Ventura 13.0.

 

When I try to filter in Bridge by star rating, label, etc. -- nothing happens. In the dropdown, it shows that the option is selected (ex. "Show 3 or more stars"). But it's still showing me every image, no matter the rating. Same thing happens with labels. I've pressed "clear filter" so I know it's not a matter of an incorrect filter. Just, nothing happens.

 

I need this functionality to process my images - is there a fix for this? Is it a bug, or some setting needed to be changed? I have too many shoots to edit for this to be happening right now. 😭

TOPICS
Bug , Problem or error

Views

150

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 10, 2023 Mar 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

Thank you for reaching out to us. To better investigate the  issue, could you please share the following information

1. Video recording of the issue

2. Type of files

3. Are you able to filter results from the filter panel (not the dropdown. Please refer to the attached screenshot. Window Menu -> Filter

RahulSaraogi_0-1678439594043.png

4. Have you faced a similar issue with the past versions of Bridge?

5. Location of your files  i.e. are  you trying to access/filter files  on a network or inbuilt disk

 

Thanks,

Bridge Team

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 11, 2023 Oct 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am also having an issue with this. I updated my computer and it reset how everything was set up and now I can't see almost all of the Filters in Bridge. All the filters are checked but th only ones that are showing up are Orientation, ISO Speed Ratings, Exposure Time, Aperture Value and Camera Raw. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines