• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Captivate 2019 Preview HTML5 in browser stopped working!

New Here ,
Jan 28, 2022 Jan 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Previously had no issues with this but it has suddenly stopped working.

I am using chrome and am just getting the spinning wheel/loading icon no errors.

 

Any ideas please?

 

I have tried to publish and still having the same issue....

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 28, 2022 Jan 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Moving thread to the Captivate forum from Using the Community

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 28, 2022 Jan 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Do you have the same problem when using Edge or Firefox?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines