• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Access denied to Adobe Portfolio

Community Beginner ,
Aug 17, 2023 Aug 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello!

I'm experiencing trouble in accessing Adobe Portfolio with a personal account.

Yesterday everything was ok when I add some informations but this morning it shows a Sudden denial of access to Portfolio

 

with this error 

Accesso a portfolio.adobe.com negato

Non disponi dei diritti dell'utente per visualizzare questa pagina.

HTTP ERROR 403
 
I've already check this page:
and also this one
but everything seems to be set correctly.
 
Could somebody help me, please?

Views

221

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 17, 2023 Aug 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@Federica Percotto 

 

do you have an enterprise or teams subscription?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 17, 2023 Aug 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

as I said before I have a personal subscription that include Adobe Portfolio.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 17, 2023 Aug 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

All the apps are included in my subscription

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 17, 2023 Aug 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

in the future, to find the best place to post your message, use the list here, https://community.adobe.com/

p.s. i don't think the adobe website, and forums in particular, are easy to navigate, so don't spend a lot of time searching that forum list. do your best and we'll move the post if it helps you get responses.



<"moved from enterprise&teams">

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 18, 2024 Mar 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi, sorry I know this is an old post, but Im having the exact same issue. Did you ever got it solved?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi 

@BrielGervais

,

 

We're sorry to hear about this. Have you tried using another browser to check if that helps? Also,  I would request you to please contact the Support Team by clicking on: https://adobe.ly/3PxxqWb 

 

Regards,

Tarun

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi, thank you for your concern. I did try another two browsers, but that didn't work. Thankfully, the problem was solved after I erased the caché and restarted the computer.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 26, 2024 Mar 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

the cache is/was irrelevant (if using different browsers also showed the problem). the restart resolved the problem.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines