Can't reply to a post in this community.

New Here ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I posted two questions in the community, and receives several replies asking for more detailed information.

But when I click the button Reply, the button vanishes and nothing happen afterwards. There is nowhere for me to input words to reply.

I also read the same issues posted by others, but haven't find any solutions.

https://community.adobe.com/t5/using-the-community-discussions/can-t-reply-to-a-post-anymore/m-p/109... 

 

I have used three browsers (Google Chrome, Microsoft Edge, and Sogou Browser). None of them works.

 

Anyone knows how to solve this?

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Is this something new--for example, have you been able to reply in the past?

Check your browsers' security settings for JavaScript, cookies, pop-ups, etc. 

Do you have access to another computer to test? (I used three different computers today to post and it worked every time.)

Are you using a company computer?

 

If you still can't reply--click on my profile name and you will see my email.

David Creamer
Adobe Certified Instructor, Adobe Certified Professional, and Adobe Certified Expert (since 1995)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@Creamer Training

Is this something new--for example, have you been able to reply in the past?
I never use this community before. Just posted two posts several days ago, and never reply to any post sucessfully. (I am now using an email to reply, wish it will work.)

Are you using a company computer?
It is my computer, not a company one.

Check your browsers' security settings for JavaScript, cookies, pop-ups, etc.
Which detailed settings should I check? I never set special settings for security, just the default settings same to when I download it.

Thanks @Creamer Training

[This is a public forum. Your email address was removed for your protection.]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines