Activated fonts not appearing

New Here ,
Mar 31, 2022 Mar 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm having a strange problem with fonts in InDesign. The specific font I'm dealing with is Lavigne. All of its versions are activated in Creative Cloud. It shows up and is usable on my iMac desktop. But, it is not showing up on my laptop. Same adobe account. I'm logged in. I've toggled the off/on buttons in CC several times. I've closed and re-opened InDesign. I've rebooted my computer several times. Lavigne will not show up in the InDesign list of fonts. Strange. Any idea what the problem might be?

 

TOPICS
Bug , Performance

Views

1.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Apr 27, 2022 Apr 27, 2022
Hi W0D44, & All Thank you for being so patient. The team has fixed the issue with the latest InDesign update. Please update InDesign (17.2.1) to the current version and let us know if the issue is resolved. If you're still experiencing the issue, please try resetting the preferences and let us know if that helps. We're here to help. Thanks, Harshika <Marking as correct only to highlight everyone>

Likes

Translate

Translate
New Here ,
May 24, 2022 May 24, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I downloaded the new version, restarted my mac & deleted file preferences and I still have the same problem! The font I need will just not show up even though it's downloaded (same problem as original poster). Can anyone help? I am getting a bit desperate.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
May 06, 2022 May 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi fellows,
Just wanted to share my recent experience,

 

17.2.1 release seems to haxe fixed the issue about unrecognized Fonts, but my team and I just faced an issue with Adobe Font. Despite having "auto-activate Fonts" ON, we had to manually activate them. Any of you had the same issue so far ?

 

I followed the proposed processes (turning Off/ back On auto-activate here and there) to see if it fixes the problem. We'll see what happens.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 12, 2022 May 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It is May, the 12th now, and the problem still exists …

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines