Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Heal/Clone Brush Doesn't work

New Here ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I can't make Heal/Clone Brush to do what it is supposed to do.  Basically, it doesn't work.  Please help! Thanks.

TOPICS
Problem or error

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

My heal/clone brush is all wonky too...and i can't find help anywhere to get it fixed

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Check your tool settings, such as Size, Feather and Opacity. For the second poster: define 'wonky'.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 07, 2021 Aug 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Did you ever figure this out? Mine won't work on my new Imac. Wont work basiucally means it won't move, do anything, it's as though it doesn't recognize attempts to use it. Super frustrating. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines