• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

P: Open Commands in Actions not working

3 Votes
LEGEND ,
Nov 05, 2019 Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Any action with an "Open" command inserted into it gives an error at the "Open" command when played in PS CC 2020. The error says "Could not complete the command because of a program error." It even occurs if I delete the old command and insert a new one using PS 2020. I can work around it by closing the error message, opening the file manually and then skipping to the next step in my action, but this is hell on workflow. I have tried it on a Mac and a PC with the same results. Does anyone know what is causing this bug or how to fix it?

Bug Fixed
TOPICS
macOS , Windows

Views

14

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Dec 11, 2019 Dec 11, 2019
This issue should be fixed in the 21.0.2 update that was released yesterday.

Votes

Translate

Translate
6 Comments
New Here ,
Nov 11, 2019 Nov 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi *JRGoble ,
Could you share the action script and PSD file(s) you trying to open?  You can email them to me at sender@adobe.com

Andrew

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Nov 11, 2019 Nov 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I am also having the same issue. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Nov 15, 2019 Nov 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Super easy to reproduce, create a new action, insert menu item "open"... Run action, errorRackMultipart20191115561821keo-2e38b194-5b6a-4090-b314-2bd47835ed91-542560588.jpg

Not fixed in 21.0.1 unfortunately 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Nov 15, 2019 Nov 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks. I've logged a] report for engineering. 

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Dec 11, 2019 Dec 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This issue should be fixed in the 21.0.2 update that was released yesterday.

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Dec 11, 2019 Dec 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Tested this morning and looks to be fixed in 21.0.2

Votes

Translate

Translate

Report

Report