• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
15

Denoise Bug Leaves Square Artifacts After Rendering

New Here ,
Nov 12, 2023 Nov 12, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Windows 11 64-bit; AMD R5 5600 G; Gigabyte B450M DS3H-CF; BIOS v62; 16GB RAM @ 3200; Radeon RX 560 Series (XFX Pine Group).

Similar results in both PS and LR (both are up to date). 

I'm getting square blocks of corrupted pixels. Thanks in advance for any help you can provide!

 

https://drive.google.com/drive/folders/1pxjUbNyyzMYajI19U5r6hpL6QbIJYDrI?usp=sharing

Original files incl. RAW

IMG_1650-Enhanced-NR @ 60 without GPU.jpgIMG_1650-Enhanced-NR @60 w-GPU.jpg

TOPICS
Windows

Views

503

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe
New Here ,
Nov 13, 2023 Nov 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Both pics are rendered in Camera RAW. The top is WITHOUT the GPU. The bottom is WITH the GPU. The link is to both pics and the original RAW file. Every time I render a pic the DNG has a different pattern of corrupted pixels.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 03, 2024 Apr 03, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Tracy! Did you ever get this resolved? I've recently started having similar issues with denoise. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines