• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Issues using Clone Stamp tool

Participant ,
May 11, 2024 May 11, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I am using the latest version of PS on an Acer Windows computer. I wish to take the pixels from the background layer and copy them over a discolored area in the frame.

I am selecting the clone stamp tool

I am selecting the size of the brush and a hardness of 100%

I am clicking the ALT key and rubbing the brush over and area on the background layer. However when I move the cursor or brush to the area I want to copy to a white circle appears and then, at the same distance from the area I was copying from the crosshairs move but nothing happens. 

TOPICS
Experiment , Windows

Views

74

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , May 11, 2024 May 11, 2024

Pay attention to your sample source layer(s) and that the correct target layer is selected:

clone1.png

Votes

Translate

Translate
Adobe
Community Expert ,
May 11, 2024 May 11, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Pay attention to your sample source layer(s) and that the correct target layer is selected:

clone1.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines