Path Blur blue arrow not showing

New Here ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When I use pathblur, the blue arrows do not appear

 

TOPICS
Windows

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Well, have you actually created a path in the first place?

 

Mylenium

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

i am actually creating it but the arrows are not showing.
applies the effect but the arrows are not visible.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I initially wondered if it was to do with GPU acceleration, but I tested turning graphics processor off, restarted, and while the blue arrow was less well resolved, it did still show.  So I am now wondering if Deactivating Native Canvas will resolve your issue.  It seems to fix a lot of display related issues.

image.png

 

Lutz, Path Blur opens with a blue arrow for the path as below.

image.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

i dont find this settings

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Looks like you're using an older version of Photoshop, can you post your system info, in Photoshop go to Help > System Info, hit the copy button and paste the entire thing into this thread

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 12, 2022 Sep 12, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Always a concern Ged.  A screen shot of the OP's Creative Cloud app would be useful interesting to see. 😉 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines