• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Texture Each Tip Not Working

New Here ,
Dec 13, 2022 Dec 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I saw a couple posts about this but neither contained the solution I so desperately seek!

 

Regardless of the brush i use (mostly using Kyle brushes) Texture each tip is not working. The result is each brush reveals a static texture underneath, like painting a mask, instead of resampling or varying the texture.

 

I've done my due diligence adjusting jitter depth etc. I am using a Wacom Cintiq w stylus. Is there maybe a wacom setting I don't know about?

 

I am an animator so the static texture becomes very noticeable and really kills the depth of the animation. 

 

Praying to the adobe angels for deliverance on this issue!

 

 

TOPICS
macOS

Views

64

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 13, 2022 Dec 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It is working here in v24.0.1.

Note though that under Texture Each Tip only the depth of the texture in relation to the brush is changed. The position of the texture is not resampled with each brush tip

davescm_0-1670929370598.png

Dave

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines